Kozaklı Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Kozaklı Ziraat Odası > Haberler > BEREKETLİ ÜRETİM SEZONU DİLEĞİYLE

BEREKETLİ ÜRETİM SEZONU DİLEĞİYLE

Danışmanlığını yaptığımız üye çiftçilerimizin Tarımsal Yayım ve Danışmanlık müraacatlarını Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne yaptık. 2016 sezonu çks belgeleri ile teslim ettik.

İlçemizde ekim sonrası yağan ilk yağmur ve kar tohumlara ulaştı.Bereketli verimli ve kaliteli ürünler almanızı temenni ederiz.

2016 yılına ait dosya yapımı 31 Aralık 2016 tarihine kadar uzatılıp 2016 dosyasını yaptırmayan veya ilçe tarım müdürlüğüne teslim etmeyen üreticilerimizden teslim etmek isteyenlerin bu tarihe kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

2017 çks müracaatlarında 2500 çiftçimize çiftçi belgelerini vermiş bulunmakta olup yaptırmayan çiftçilerimizinde yaptırmalarını rica ederiz. 2017  çks alımının ise son tarihi Haziran ayına kadar olup sertifikalı tohumluk satın alan üreticilerimizin 31 Aralık 2016 tarihine kadar yaptırmalarını rica ederiz.

İlçemizde şeker pancarı sökümünde ve nakliyesinde son günlere yaklaşıldı.Bereketli, verimli ve kaliteli ürünler almanızı temenni ederiz.

İlçemizde ekiminde yaygınlaşmaya başlayan çerezlik kabak, mercimek ve nohut üretimi bekleneni karşılıyor. Çörek otu ve aspirde de aynı durum söz konusu olması bekleniyor.

2017 yılı üretim sezonunun tüm üreticilerimize hayırlı, bereketli, verimli ve kaliteli ürünler almasını temenni ederiz.