Kozaklı Ziraat Odası > Haberler > Proteine göre fiyat belirlenecek

Proteine göre fiyat belirlenecek

Fiyatlara ilave olarak Bakanlık tarafından ton başına 50 TL prim ödemesi ile gübre, mazot ve sertifikalı tohumluk gibi destek ödemeleri yapılacaktır. Anadolu Kırmızı Sert Ekmeklik Buğday için belirlenmiş olan 910 TL/Ton alım fiyatı, Bakanlığımızca verilen 121 TL/Ton prim ve diğer desteklerle birlikte 1031 TL/Tona; makarnalık buğday için belirlenmiş olan 1000 TL/Ton alım fiyatı, Bakanlıkcs verilen 121 TL/Ton prim ve diğer desteklerle birlikte 1121 TL/Tona yükselmektedir.

TMO'ya ürün teslim edecek üreticilerimizin, alım noktalarımızda herhangi bir zorlukla karşılaşmamaları için; ÇKS bilgilerini güncellemeleri, randevularını mutlaka almaları, ürünlerini randevu alınan gün getirmeleri, anlaşmalı bankalardan alınacak ürün kartı veya banka hesap numaraları ile alım noktalarına gelmeleri gerekmektedir”.