Kozaklı Ziraat Odası > Duyurular > TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ HACIBEKTAŞ AJANS AMİRLİĞİ

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ HACIBEKTAŞ AJANS AMİRLİĞİ

Sayın Üreticilerimiz; 2016/2017 Hububat alım sezonuna az bir süre kala siz üreticilerimizin TMO önünde sıkıntı yaşamamanız için gününden önce aşağıda belirtmiş olduğumuz maddeleri yerine getirmeniz hem sizleri hemde ofis çalışanları olarak bizleri rahatlatacaktır.

Bol ve bereketli bir yıl geçirmeniz dileklerimizle, saygılar sunarız.

Kemal AKPINAR

Bilal ULUSOY

Muhasebeci

Ajans Amiri

1- TMO ürün hesabınızı güncellemeniz ( hesabınız yoksa gününden önce hesabınızı açtırmanız ve banka kartınızı almanız.)

2- TMO internet sitesini takip ederek randevunuzu almanız ( randevusuz alım yapılmayacaktır.)

3- Bu sezon damperli araçla ofise hububat getiren çiftçilerimizden ton başına 2.50 kuruş kesinti yapılacak, dampersiz araçla hububat getirenlerden ise 5.50 kuruş kesinti yapılacağından damperli araç tercih etmeniz menfaatinize olacaktır.

4- Ürün sahibi T.C nüfüs cüzdanı fotokopisi ile mutlaka aracının başında bulunması gerekmektedir. 5- İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerinden mutlaka ÇKS Belgelerinizi güncellemeniz gerekmektedir.